Tájékoztató táborainkról

Képzőművészeti nyári táborok 7-14 éves gyerekeknek!

Ha szeretsz tervezni, rajzolni, festeni, kézműves tárgyakat készíteni, izgalmas művészeti feladatokban részt venni, akkor szeretettel várunk nyári táborainkba!

A tematikus táborokban festészeti technikákat sajátítunk el, megismerkedünk neves alkotók munkásságával, a művészi naplókészítés és kalligráfia trükkjeivel, és egyedi kézműves tárgyakat készítünk.

Helyszín:

Dagály17 Pizzéria, 1038 Bp., Dagály u. 17.

Tervezett témák: rajzolás, akril festés, akvarell festés, színezés pasztellkrétával, kerámia készítése és festése, napló illusztráció, kalligráfia, installáció készítés.

Táborainkat minimum 4 főtől indítjuk és maximum 12 főre korlátozzuk. Összeszokott baráti közösség esetén minimum 8 fővel foglalható a tábor. Ebben az esetben külsősök számára nem lehet majd jelentkezni, az adott táborhétre.

Táborok időpontja:

I. 2021. Június 28 - Július 2.

II. 2021. Július 19-23.

V. 2021. Augusztus 2-6.

VI. 2021. Augusztus 16-20.

Táborunk minden nap 9.00-16.00 óráig tart. A foglalkozásokat pihenőkkel és játékokkal egészítjük ki. Ha az időjárás engedi a szabadban alkotunk, játszunk, levegőzünk.

A gyermekek innivalót, kétfogásos ebédet és uzsonnát kapnak. Reggelizési lehetőséget biztosítunk.

Részvételi díj: 49 500 Ft/hét

Napi részvétel esetén: 12 000 Ft/nap 

A részvételi díj magában foglalja a foglalkozásokat és a szükséges eszközöket. A gyermekek minden nap több alkotást készítenek, amit nap végén hazavisznek.

A részvételi szándék 10 000 Ft befizetésével véglegesíthető. Amennyiben az adott tábor elmarad, úgy az előleget visszafizetjük, vagy egy másik táborra jóváírjuk!

A jelentkezéshez a lenti űrlap kitöltése szükséges, amelyről visszaigazolást küldünk.


Szeretettel várunk táborainkba!