Bemutatkozás

kisPiktor Művészeti Tanoda

Jánosi Krisztina vagyok, a kisPiktor Művészeti Tanoda vezetője. Imádok festeni, és ez sokáig csak hobbiként volt része az életemnek. Az IT területen eltöltött tíz év lezárását követően jutott nagyobb szerephez a festészet. A Magyar Képzőművészeti Főiskola mellett kortárs festők képzésein vettem részt. 

A gyermek művészeti foglalkozások elindításában gyermekeim inspiráltak. Akik azóta is szigorú kritikusaim és tanácsadóim.

Hét éve tartok rajzolás-festés foglalkozásokat. A Tanodába 6-14 éves korú gyermekek járnak, emellett óvodákban tartok szakkört a nagycsoportos korosztály számára. 2019 szeptembertől iskolásoknak szóló foglalkozásainkat két külső helyszínen tartjuk.

Szeretek tanítani, nagyon jó érzés ráébreszteni a gyermekeket a képzőművészet szépségeire! Ez a tanítás egyben játék is, ahol a gyerekeket saját képességeik fokozására és bővítésére késztetjük és közben megadjuk nekik a megfelelő támogatást. Minden foglalkozás örömmel tölt el, jó érzés együtt alkotni, és látni a gyermekeket, hogy milyen büszkék alkotásaikra!